'Rosalux' Almelo

Omschrijving project

De 10 gelijkvloerse koopappartementen worden ieder ontworpen en gebouwd volgens de laatste inzichten en modernste technieken. Alleen hoogwaardige en duurzame materialen zijn goed genoeg. Waaronder HR++ glas met uitstekende isolerende eigenschappen.

Alle woningen beschikken straks over energielabel A. Dat staat niet alleen voor comfortabel wonen maar ook voor minder energiekosten. Zo zijn de appartementen helemaal klaar voor de toekomst.

Planning

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van Rosalux. De eerste plattegrondindelingen zijn in concept beschikbaar om een eerste indruk te verkrijgen. In februari 2019 zullen de definitieve tekeningen met het afwerkingsniveau gepresenteerd worden, waarbij alsdan ook de verkoopprijzen bekend zullen zijn. Vanaf dat moment start de officiële verkoop en zullen de betrokken makelaars de ingeschreven geïnteresseerden op volgorde van aanmelding uitnodigen voor een gesprek. De verwachting is dat er april 2019 gestart wordt met de bouw en de oplevering circa eind 2019 gerealiseerd kan worden.

 

Zie http://www.rosalux.nl voor meer informatie.

Download brochure als PDF

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

    +31541670666

contact

Locatie

U kunt dit project vinden aan de Rosa Luxemburgstraat 2 in Almelo