Woningbouw

De bouw van uw eigen woning begint met een goed fundament. Bouwbedrijf Steggink begeleidt u vanaf het begin met het realiseren van uw woning, rekening houdend met uw budget en specifieke wensen. Daarbij kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring in diverse stijlen woningbouw, van klassiek en landelijk tot hedendaags en modern. Heeft u al precies in beeld hoe uw woning er uit komt te zien, dan verzorgen wij uiteraard een vrijblijvende prijsopgave om uw plaatje compleet te maken.

Utiliteitsbouw

Uw bedrijfspand of kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van bedrijfshallen, loodsen, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen evenals het bouwkundig inrichten en indelen van winkelpanden in nauwe samenwerking met interieurbouwers en architecten.

Projecten Utiliteitsbouw

Contact

Zorg

Het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden in de zorg komt voor het grootste deel neer op ontzorgen. Of het nu een uitbouw, interne verbouwing of nieuwbouw betreft, aanwezige bewoners of patiënten mogen geen enkele hinder ontvangen van de werkzaamheden. Wij ontzorgen uw organisatie gedurende het gehele traject in nauw overleg met uw mensen en adviseurs.

Projecten Zorg

Contact

Restauratie

Restaureren is een vak apart. Monumentale panden of gebouwen met historische waarde zijn bij ons in goede handen. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben oog voor detail en gevoel voor het behoud van de oorspronkelijke kenmerken. Ruime ervaring met traditioneel gebintwerk, metselwerk en bentheimer steen zorgt er voor dat uw schuur, boerderij of ander pand de aandacht krijgt die het verdiend.

Projecten Restauratie

Contact

Agrarisch

Voor de nieuwbouw of uitbreiding van uw agrarische bedrijfsgebouw bent u bij ons aan het goede adres. Onze medewerkers met gevoel voor het agrarische werk en leven zorgen voor een snelle bouwtijd, met ons eigen bekistingsysteem, materieel en bouwkranen zijn we flexibel en kunnen we meedenken in uw specifieke wensen. Bouwbedrijf Steggink werkt met een groot aantal onderaannemers om u op het gebied van staalconstructie en beplating altijd van een scherpe offerte te kunnen voorzien.

Projecten Agrarisch

Contact

Verbouw en Onderhoud

Op het gebied van verbouw en onderhoud kunt u op ons rekenen in de ruimste zin van het woord. Of u nu uw woning wilt verbouwen, uitbouwen of aanpassen aan de moderne tijd, wij zorgen er voor. Na een persoonlijk gesprek worden uw wensen vertaald in een uitgebreide offerte waarin de werkzaamheden per onderdeel worden beschreven. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u naderhand genieten van een prachtig resultaat.

Projecten Verbouw en Onderhoud

Contact